Uw gastouder in Baarn

Nelleke Blaak

gastouder

Hallo,
Zoekt u goede vertrouwde opvang en het liefst bij iemand die veel ervaring heeft in het werken met kinderen.Waar veiligheid, regelmaat, en een gezellige warme sfeer bovenaan staan, zodat u met een gerust gevoel naar uw werk kunt gaan, dan zitten u en uw kindje bij mij vast op de juiste plek.

Ik ben Nelleke. Ik ben 31 jaar en heb 2 kinderen van 6 en 3 jaar oud.
Ik heb een leuk huis in baarn met een leuke achtertuin. We houden erg van buiten spelen en aan het einde van de straat zit een gezellige kinderboerderij.
Aan tafel kan er leuk geknutseld, gepuzzeld, gekleid enz. worden.
Voor baby's is er ook alles aanwezig.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich hier prettig voelen en zichzelf kunnen zijn.Als een kind zich veilig voelt, durft het zichzelf te zijn en staat het open om nieuwe dingen te ontdekken en zich verder te ontwikkelen.
Ik probeer zoveel mogelijk een vast ritme te volgen. Wat zorgt voor voorspelbaarheid en regelmaat.Kortom ik vind het belangrijk dat uw kind hier met plezier heen gaat en we een leuke gezellige tijd hebben.


Ik ben in het bezit van het diploma kinder-EHBO en u komt bij mij in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, waardoor u een heel gedeelte van de kosten terug kunt ontvangen via de belastingdienst.

Wilt u graag meer weten stuur me gerust een berichtje!

 

graag tot horens!!